Hurtig levering
Gratis fragt ved k√ɬÉ√ā¬łb over 299 KR
Sikker betaling
Pastariget
Ingefær pasta med mørbrad og appelsinsauce

Ingefær Pasta, mørbrad og appelsinsauce
 
2 personer 
 
1 lille mørbrad
2 spsk. rapsolie
½ dl vand
½ dl fløde
Saften fra ½ appelsin + lidt reven skal pynt
½ tsk. sukker
salt og peber
1 squash
 
½ pakke Gourmet Pasta (Ingefær & appelsin, Naturel)
 
Puds kødet rent og skær ud til bøffer. Steg bøfferne på en pande og læg dem i et ildfast fast. Skær squashen ud i skiver og steg dem let på panden. Læg dem ovenpå bøfferne. I en kasserolle hældes vand, fløde, appelsinsaft, sukker, der skal småkoge 3-5 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber. Retten jævnes med lidt maizena. Hæld saucen over bøfferne og kog pastaen efter anvisningen. Vend den ny kogte pasta i ½ spsk. rapsolie, ½ tsk. flagesalt, lidt appelsinskal og en smule frisk reven ingefær. Server straks retten.